Motor
Rampe su opremljene jakim i pouzdanim monofaznim elektromotorom. Ovaj motor je veoma pouzdan i prilagođen je intenzivnoj upotrebi kroz duži vremenski period što ga čini idealnim za privatne, javne i industrijske parkinge gde imamo čest ulazak i izlazak vozila tokom celog dana. Predviđeni su za intenzivnu upotrebu.
Dužina poluge
Dužina poluge može biti do 6 m. Uz pomoć dodatne opreme ta se dužina može povećati do 8 m. Postoji mogućnost ugradnje signalnih lampica na polugu, koje neprestano blinkaju. Rampa se potpuno otvara (ugao otvaranja 90º).
Opšte karakteristike
Odlikuju se bezbednim podizanjem i spuštanjem prilikom svakog manevra. Radi sprečavanja eventualnih oštećenja, postoji mogućnost ugradnje i sigurnosne foto ćelije. Rampa se može podesiti da se automatski zatvara posle propuštanja vozila. Rampa može biti sa plastificiranom kutijom od pocinkovanog čelika ili sa kutijom od nerđajućeg čelika.
Rezervišite Vaše parking mesto
Parking barijere predstavljaju jedno od najidealnijih rešenja za zaštitu
Vašeg parking mesta. Mogu se koristiti kako za stambene, tako i za poslovne, javne i industrijske objekte.
Malih su dimenzija ali veoma uočljive, tako da se sprečava mogućnost oštećenja vozila ili same barijere.
Materijal
Izrađene su od pocinkovanih debelozidnih cevi dodatno plastificiranih u boju po želji.
Rukovanje
Mogu se pokretati ručno ili putem daljinske komande. U slučaju daljinskog upravljanja, postoji mogućnost da se priključi više parking barijera na centralni kontrolni panel.