Komfor uz moderan dizajn
Automatska klizna vrata predstavljaju pravi izbor za sve koji žele da spoje komfor pri korišćenju, uštedu prostora, funkcionalnost, sigurnost i prestižan izgled. Svojim modernim dizajnom vašem objektu daju novu dimenziju a arhitektama velike mogućnosti u projektovanju.
Konstruisana da traju
Pogonsku jedinicu predstavlja monofazni elektro motor predviđen za intezivnu upotrebu. Automati su atestirani na milion otvaranja godišnje i veoma su pouzdani. Automat se montira u aluminijumsko kućište koje zadovoljava sve kriterijume estetike. Aluminijumski profili su eloksirani, a mogu se plastificirati u boju po želji.
Stakla koja se koriste su sigurnosna debljine od 6 do 10 mm.
Osnovni tipovi automatskih kliznih vrata
Standardna oprema
Pored automata uz vrata se, kao deo standardne opreme, isporučuje i baterija za upravljanje vratima u slučaju nestanka struje. Pored toga vrata imaju dva radara, jedan sa unutrašnje a drugi sa spoljšanje strane. Uz vrata se isporučuje i komandni taster sa ključem, pomoću koga se komanduje vratima. Taster ima šest režima rada i to: automatski, zaključano, ručni, stalno otvoren, dozvoljen samo izlaz i dozvoljen samo ulaz u objekat. Uz vrata se ugrađuju i sigurnosne foto ćelije.
Dodatna oprema
Neke od dodatnih opcija su: LCD konzola za dodatno programiranje vrata, praćenje statistike prolaza, podešavanje brzine otvaranja zatvaranja, postavljanje letnjeg i zimskog režima otvaranja, praćenje rada vrata...
Pored toga može se dodatno ugraditi i elektro-mehanička brava, zatim daljinsko otvaranje, radari nagazni-zidni itd.
Automatska klizna vrata izrađena od stakla celom površinom
Specijalan tip vrata, namenjen onima koji žele klijentima da pruže osećaj komfora i sigurnosti uz izuzetno svetao i elegantan ulaz.
Za sve tipove krilnih vrata
Elegantan i tih, ISO automatski sistem na jednostavan način pretvara bilo koja krilna vrata u automatska vrata.
Na ovaj način omogućena je automatizacija svih tipova krilnih vrata (jednokrilnih i dvokrilnih), kako novih tako i starih modela. Otvaranje je moguće različitim senzorima ili daljinskim upravljačem.
Pored toga što ga karakteriše kompaktnost, ovaj sistem može da pokrece i teška vrata do 250 kg.
Namena
Dizajnirani za intenzivnu upotrebu, pogodni su za sva mesta gde prolazi veliki broj ljudi: kancelarije, hotele, restorane...
Takođe su namenjeni za prostore gde se zahtevaju visoki higijenski uslovi i gde nije poželjno dodirivati ručke: bolnice, klinike, operacione sale, laboratorije...
Prestižan izgled za Vaš ulaz
Ova sofisticirana vrata su visoko cenjena u hotelima, restoranima, kazinima, banjskim i ostalim objektima, pružajući prestižan izgled samog ulaza.
Tipovi automatskih lučnih kliznih vrata
Prilagodljivost
Elegantna i funkcionalna, ova vrata imaju dostupan veliki izbor radijusa krivih i oblika koji će zadovoljiti kako široke tako i duboke, uske ulaze.
Prava barijera od neželjenih spoljašnjih uticaja
Za najnaprednije tehnološke sektore, optimalna i pouzdana zaštita bez i najmanje greške je esencijalna. Ova vrata predstavljaju logičan izbor za sve delatnosti gde je čist i nezagađen vazduh imperativ.
Primena
Automatska hermetička vrata predstavljaju pravu zaštitnu barijeru za specifične prostorije kao što su: operacione sale, sobe za dezinfekciju, prostorije sa kontrolisanim okruženjem...
Takođe su dizajnirana za muzičke i filmske studije ili bilo koje prostorije gde se zahteva znatna zvučna izolacija.