Materijal i izrada
Aluminijumska termoizolovana vrata izrađena su od lamela širine 77 mm. Debljina profilisanog aluminijuma je 1 mm, a debljina lamele 23 mm. Sendvič ispuna poliuretanom obezbeđuje dobru termoizolaciju (koeficient prolaza toplote k = 2,36 W/m2K).

Roletna se vodi takozvanim Al vodilicama koje imaju ugrađene gume za dihtovanje. Sa donje strane zadnja lamela ima ugrađenu diht gumu celom širinom vrata, koje prijanja za vakuum površinu i sprečava prodor prašine i vazduha. Standardne boje su bela i siva a mogu se farbati u boju po želji. Visoke su tehnološke izrade, ne pucaju na suncu, kiši, snegu, dugotrajna su što im potvrđujemo i garancijom.

Način pokretanja i dodatna oprema
Elektromotori za vrata poseduju sve neophodne ateste. Vrhunska elektronika koju ugrađujemo pruža maksimalni komfor i sigurnost korišćenja. Motor je malih dimenzija i radi bešumno. Automatski zaključava vrata. Ima ugrađene krajnje prekidače. Pored daljinske komande postoji mogućnost ugradnje i taster prekidača. U slučaju nestanka struje, vrata se deblokiraju i otvaraju ručno.
Primena
Najviše se koriste kao garažna vrata ali se isto tako ugrađuju na servise, magacine, lokale, radnje i slične objekte.
slika1slika2
slika3slika4